Underbara sommar <3

Har haft en underbar sommar :)

Idag e det väldigt höstlikt :/ känns det inte ovanligt kallt :S Kanske e för att sommaren varit ovanligt varm :)

Jag har tagit det väldigt lugnt o bara varit ledig i sommar så nu känner man sig utvilad. Jonas har jobbat hela sommaren, skönt att han har jobb nu :)

Några kortare resor har det blivit med älskling ♥ Var i Västervik under Mc Dagarna och titta på och åkte i kortegen :) Härlig stämning där o väldigt fin stad! Sedan åkte vi vidare till Hultsfred o hälsade på Jonas pappa. 

En av sommaren helger var vi i Oxelösund och hälsade på Erik o Tessan :) Var på Boda borg o lekte :P Nu har vi nästan kört alla banor i Oxelösund, kanske dags o prova en annan stad nästa gång.. Skulle komma några nya banor i höst iofs.

Första veckan på min semester rensade vi vinden. Massa skit samlar man på sig :P Så vi kastade typ hälften! Så skönt :) Passar bra att vi rensat ut nu när vi inte kommer ha lika mycket utrymme snart...

       

Vi har bestämmt oss helt att vi ska flytta till Gistad i vår nu :D Vill egentligen flytta på en gång men men man måste ju ha bil o så.. Madde berättade för ett tag sen att det blir en öppenspis på övervåningen! Så nu vill jag flytta ännu mer :P Så mysigt ♥ Så nu vet vi i alla fall helt säkert vilket rum vi ska ha som sovrum :) Det e även öppenspis i vardagsrummet på nedervåningen :) o helt nytt allt! Kommer trivas så bra där, med superbra grannar o bara kunna gå ut i trädgården :) Skönt o slippa stan ett tag faktiskt.. Nu har jag bott i stan sen jag börja skolan typ, vill ut till landet igen :)

   

Helgen som kommer e fullbokad. Ska fira farmor som fyllde år igår ♥
På söndag e det marknad i Gistad, det verkar trevligt :) (Om det inte regnar) Måste ju kolla in vårt nya område :P Sen behöver vi storhandla oxå.. O Jonas ska på fotboll.. Fullt upp som sagt :P 

Snart e det dags för Tändsticksträffen igen :D Hoppas regnet håller sig borta helgen 10-12e !

  

Bra att man inte skrivit här på ett tag för nu vart det ju några rader alla fall :)

RSS 2.0