Semester i fyra hela veckor!

Äntligen semester!

Nu har det verkligen blivit sommar alltså :) runt 30 grader e väl lite väl men nu när min semester vecka börjat verkar det bli lite svalare, det e skönt.. Ja så vad ska man göra i fyra veckor :P Känns som en evighet men så otroligt skönt :) Hoppas tiden går väääldigt långsamt ^^ Har inte planerat in så mycket att göra, ska bara vara ledig.. åka o bada massa o äta glass!

   

Min älskade har börjat åka med mig på motorcyklen nu :D Så en liten tripp blir det till Västervik på mc dagarna. Ska kolla på kortegen o känna av stämningen där lite o sen åka vidare till Hultsfred o hälsa på Jonas pappa.

Har fått en jävla konstig förkyldning som inte vill ge sig :S
Har ont i halsen nu igen.. Precis som det började för typ tre v sen.. Träligt skit. Var ju knäpp tyst i ett par dar med :P Jättehes ^^ Ansträngde rösten för mycket precis när jag höll på o bli sjuk. Nån som vill ha skiten av mig?? Det e gratis :)

Det var på båtresan då vi firade Therese som jag ansträngde rösten massa.. var ju så jävla bra musik :D Det va jätte kul! Trevligt folk, bra band o super god buffé :)

Nu e vi av med tvn oxå :) Så skönt.. Det e ju bara skit på tv och det man verkligen vill se finns på webtv. Ärligt talat så såg vi inte mycket på tv innan heller. Det finns ju så mycket annat att göra!

RSS 2.0