Tändsticksträffen :) Kräftskiva mm.

Äntligen kunnat lägga upp lite bilder o ska nu försöka få in ett inlägg i bloggen med :)
Hårdisken på vår "nya" dator har pajjat, har lämnat in den nu. Tur att vi har garanti kvar! Så denna gamla laptop e otroligt seg, gå ju inte ens att spela farmville, illa :P

           

Tändsticksträffen

Resan började i spöregn! Mötte vår granne som oxå kör mc när vi krängde på oss regnkläderna :P Han konstaterade att det var lite fel väder att åka i.. Jo, men vem kan råda över vädret ?? Det finns inget dåligt väder.. Ingen av oss blev ett dugg blöta o Jonas hade bara arbetsbyxor på sig :P Det var oxå det mesta av regn vi fick, sen var det bara några skurar över helgen. Kom fram senare än beräknat som vanligt men fick iaf upp tältet innan det blev mörkt i år. Sedan var det middag, öl (någon för mycket),musik o trevlig stämning hela kvällen :) På lördagen var det dags för en liten mc tur, vi valde Tabergs gruva och topp! Det var spännande i gruvan och en fin utsikt på toppen :) Samt fina, slingriga vägar dit ♥
Framåt kvällen var vi tillbaka på campingen igen. Åt grilltallrik, som var nytt för i år, riktigt gott :) Lördagskvällens band såg vi fram emot, Cover eye band. De brukar spela varje år och är väldigt bra! Sedan bjöds det oxå på prisutdelning, fyrverkeri o fortsatt trevlig stämning :) 
På söndagen var vi mycket trötta efter sena kvällar o dåligt med sömn.. Packade ihop allt o drog oss hemmåt på förmiddagen. Jonas o jag somnade i soffan vid 19 :P Nöjda efter en trevlig helg :) 

  

Kräftskiva

Nu i helgen var jag på Kräftskiva i Valla med farmor :) Det var jätte kul att umgås med henne en kväll! Var inte så mycket folk men vi som var med hade roligt :D Sedan sov vi över i kollonin, mys ♥ (Förutom farmors snarkningar)

Man kan väl inte kalla detta valet något annat än en katastrof.. Förstår inte hur folk tänker :S E detta verkligen det samhälle vi vill ha?? Visst, folket har sagt sitt.
Men hade andra partier vågat uttrycka sig i integrations frågor tror jag aldrig SD hade kommit in i riksdagen. Det funkade tydligen inte att frysa ut dem..
Spännande att se nu hur de arbetar i riksdagen när de måste samarbeta. Min åsikt är dock att SD är väldigt oseriösa, titta bara på när jimmie håller tal på valvakan.. Hans partimedlemmar står och skriker o lyssnar inte ens på honom :S Kanske för att han inte säger något vettigt ?? Detta är ett missnöjes och enfråge parti. Jag hoppas verkligen att de åker ut i nästa val eller att de inte klarar av att va kvar ens så länge.

Till något positivt ! Jonas ringde till Blomsterlandet, där han tidigare varit o lämnat en ansökan, för att höra om de behövde folk nu när de ska flytta till Tornby. Det visade sig att de faktiskt söker folk o han fick komma på intervju redan idag :) Så nu ska de höra av sig i slutet på veckan. Hoppas på detta för älsklingens skull ♥ Det e ju det här han vill jobba med och är utbildad för, skulle passa perfekt :)


Hösttider-mystider <3

Det var Gistad marknad i söndags som sagt hittade en ny väska, var bara tvungen att köpa den :P Superfin! Måste ju ha en höst-väska eller hur ;) Sen var vi hemma hos Madde en sväng, åt mat o drack kaffe o pratade :) Fick träffa en av hennes äldre döttrar med, det va trevligt :)

:) Höst   Sommar (:

Igår träffade jag bästa Johanna på stan :) Blev Mys-fika med massa pladder på Grändens café :) kommer sakna det när hon flyttar ♥ Får åka till Gotland för o fika (Om det finns fik på den lilla ön :P) Vi titta på massa bebiskläder med :) Finns väldigt lite till killar dock. Dåligt. 
På kvällen var Jonas o jag o hälsade på hans mamma som bjöd på middag o efterrätt, mums! Tittade på vår gammla tv oxå ;) Men det e faktiskt väldigt skönt att vara utan den :)

   
♥ Kärlek till er ♥
  

Idag har jag varit och shoppat på Biltema :D Det blev nya mcväskor till nästa helg. Sidoväskor så vi kan ha sovsäckarna i dem.. Måste provpacka nån dag i veckan o se så vi får plats o kommer på med alla väskor, tält o allt :P

Åkte ut en sväng till kollonin sen o träffa farmor♥ Drack lite kaffe o satt där o prata :) Det har ju varit så fint idag så det var skönt o sitta ute :)

  

Nästa helg e det alltså Tändsticksträffen som gäller! Håll tummar o tår för regnfria dagar ;) Det får gärna komma in ett högtryck oxå :P Inget kul o tälta i regn. Det brukar alltid va lika trevligt på den träffen, längtar.. Nu ska min Älskling♥ med oxå o pappa, Maria o Anette o Björn :) kul o va några stycken! Sen kommer det säkert några Cruisare från lkpg med :)

     

Alla åker utomlands nu.. vill oxå! Men just nu ligger fokus på annat :)
Längtar massa till flytten! inreder i huvet hela tin ;)




Glöm inte att det e val snart!


RSS 2.0