Hösttider-mystider <3

Det var Gistad marknad i söndags som sagt hittade en ny väska, var bara tvungen att köpa den :P Superfin! Måste ju ha en höst-väska eller hur ;) Sen var vi hemma hos Madde en sväng, åt mat o drack kaffe o pratade :) Fick träffa en av hennes äldre döttrar med, det va trevligt :)

:) Höst   Sommar (:

Igår träffade jag bästa Johanna på stan :) Blev Mys-fika med massa pladder på Grändens café :) kommer sakna det när hon flyttar ♥ Får åka till Gotland för o fika (Om det finns fik på den lilla ön :P) Vi titta på massa bebiskläder med :) Finns väldigt lite till killar dock. Dåligt. 
På kvällen var Jonas o jag o hälsade på hans mamma som bjöd på middag o efterrätt, mums! Tittade på vår gammla tv oxå ;) Men det e faktiskt väldigt skönt att vara utan den :)

   
♥ Kärlek till er ♥
  

Idag har jag varit och shoppat på Biltema :D Det blev nya mcväskor till nästa helg. Sidoväskor så vi kan ha sovsäckarna i dem.. Måste provpacka nån dag i veckan o se så vi får plats o kommer på med alla väskor, tält o allt :P

Åkte ut en sväng till kollonin sen o träffa farmor♥ Drack lite kaffe o satt där o prata :) Det har ju varit så fint idag så det var skönt o sitta ute :)

  

Nästa helg e det alltså Tändsticksträffen som gäller! Håll tummar o tår för regnfria dagar ;) Det får gärna komma in ett högtryck oxå :P Inget kul o tälta i regn. Det brukar alltid va lika trevligt på den träffen, längtar.. Nu ska min Älskling♥ med oxå o pappa, Maria o Anette o Björn :) kul o va några stycken! Sen kommer det säkert några Cruisare från lkpg med :)

     

Alla åker utomlands nu.. vill oxå! Men just nu ligger fokus på annat :)
Längtar massa till flytten! inreder i huvet hela tin ;)




Glöm inte att det e val snart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0