En höst tur..

Var på en härlig tur idag :) Med pappa o Björn.

   :)

Skönt att komma ut på vägarna lite, det blir ju inte så mycket så här års och inte så mycket mer i år..
Tog först Den gamla vanliga vägen till Sturefors sedan Bestorp o Brokind. De guppen känner man igen :) Sen svängde vi mot Rimforsa där det blev en liten avstickare mot Håkantorp. Mycke fin väg vid Åsunden! I Kisa blev det mat på korv kiosken, satt där inne och samlade lite värme. Det blev allt blåsigare ju längre neråt landet vi kom och så klart kallare framåt kvällen sen..

Nu var det dags att svänga av mot Österbymo på 134.. Vilken väg! Synd att den tog slut.. Eller rättare sagt att vi skulle svänga av :P Skulle kunna åka fram o tillbaka på den mellan Åtvid o Eksjö 100 ggr ^^ 
131 mot Tranås nästa, även den vägen var fin och kurvig. Sedan fortsatte vi mot Boxholm o hamnade bakom några långtradare med maskiner på släp. De körde på rätt bra men pappa skulle ju så klart om ändå ;) När jag skulle försöka komma om tyckte jag det var heldragen mittlinje mest hela tiden o när jag till slut hittar ett bra tillfälle, växlar ner o ska precis blinka o påbörja omkörningen. Då står det två gubbar o viftar på en avtagsväg till höger :P Bara att återgå till mitt körfält o invänta fartdårarna ;) Vi svängde sedan av senare till höger ner mot Strålnäs på små vägar in till Mjölby där vi fikade hos Anette o Björn. Skönt att värma sig en stund innan hemfärden på gamla vägen till Lkpg.
 
Speciellt 134an gillar jag, den har bra väglag, e lagom stor för att kunna dra på lite även i kurvorna.. Så himla härligt när man bara känner hur man vilar lätt på styret o är ett med motorcykeln.. trycker till lite på styret o hojen bara "flyger" genom kurvan o man har full kontroll. Det låter inte alls lika härligt när man skriver :S Måste helt enkelt upplevas :)

När jag kom hem blev det ett varmt bad direkt :) Det behövdes.. Men e fortfarande kall om nosen :P

Var på en liten tur själv härom veckan, här e lite bilder från den..

    

Tänk att denna härliga säsong e slut snart, lika tråkigt varje år..

Snart kommer min älskling♥ hem från hockeyn :) Då blir det kanske en film o massa slöande i soffan.. Så skönt att vara ledig!

Imorn ska jag/vi till ekholmen o fira Becca som fyller 14 :D Men jag fyllde ju 14 nyss :S Ska bli kul!

Ha en bra helg :)

RSS 2.0