Skit strul..



Blev ingen uppkörning idag..

Skit strul med konstiga regler.. Min mc e varken "mellan klass" eller "tung" :S För att vara mellan får den inte va mer än 25 kw o för att vara tung måste den vara minst 35 kw (Om jag fattat det rätt) Min har 33 kw o 400 kubik så jag kan varken köra upp för tung eller begränsad mc på den. Skitkrångligt det där.. Eftersom den inte är över 35 kw har jag räknat med att den då klassas som  mellan eftersom den inte är tung..  Min lärare har inte kollat upp ordentligt vilken klass den e heller.. Man räknar ju med att den ska va någonting :S Dåliga regler!

Nu måste jag köra upp på en större mc.. Ska låna en suzuki 750 av körskolan. Då blir det ingen begränsning på mitt kort så jag kan köpa vilken mc jag vill sen o slipper tänka på hur stor den e. Sen slipper jag byta igen när älsklingen ska åka med framöver.

Jag fick övningsköra på deras 750 idag på sveistad, behöver inte betala för det eftersom det blev sånt strul.. När jag lånar mc av körskolan nästa vecka o på uppkörningen kommer det oxå bli till reduserat pris. Som tur var känner min lärare en av dem från vägverket som vi träffade idag. De har tydligen bra kontakt så jag fick en uppkörningstid mån den 27e. Egentligen finns det inga tider innan 9 sep!! Så det e jäkligt bra.

E skit besviken men det kommer bli bra till slut. Nu får jag kort för tung mc direkt och inom rimlig tid. Har ändå mer en halva semestern kvar sen när jag e klar :)

Regnet det bara öser ner..


Nu får det allt sluta regna snart! Börjar bli trött på detta väder, vill ha sol :) Ska köra mc idag med, i stan hade jag tänkt.. Men vet inte hur det blir med det. Måste skruva lite alla fall.

Sen bär det av till Johanna för att fixa lite innan 80tals festen :D Ska bli kul ♥



Dags för frukost..

Sommarkväll :)



Har precis gått kvällspromenad med älskling ♥ Bort åt lektorshagen.. Fint där :)

Sitter nu o lyssnar på caroline af ugglas nyaste cd. Hon e grym :) Antingen förstår man sig på henne eller så gör man inte d o då e hon bara knäpp :P Lyssnar man på texterna så har hon ett vackert o mänskligt budskap. Okej hon e lite flummig men ack så cool tjej ;)

Imorn e det min sista körlektion! O en vecka kvar till uppkörningen!! Känner mig säkrare o säkrare i trafiken men det e mycket o tänka på.. Jag har hört många säga att jag kommer klara det, hoppas verkligen det! Hoppas att ni håller alla tummar o stortår för mig den 15e kl 13 :P

Längtar till Johannas fest på lördag :)

11 dagar kvar till semestern :D

    


     
 

Snart..


Har bara 2 körlektioner med körskolan kvar nu i nästa v..



Ska försöka övningsköra så mycket som möjligt de sista 2 veckorna nu innan uppkörningen. Det som jag behöver öva lite extra på e stadskörning, e så mycket att tänka på i stan med olika regler o så ska man planera i god tid vart man ska.. Sen e det påfart på motorväg, har inte tränat så mycket på det, innan idag. O så behöver jag träna på att bromsa när bromsarna e fixade så jag får in en bra teknik. Resten känns som jag kan :)  Sen gäller det bara o tänka på allting oxå.. Den 15 e det dags! Hoppas jag hinner öva mycket innan dess.. Jag jobbar ju rätt mycket med, extremt mycket den här v :P Var bara ledig igår, annars jobbar jag hela veckan..

Så himla varmt det har varit, man smälter bort snart.. Jobbiggast e när man ska köra i krypfart med hela skinnstället på :P På uppkörningen ska man ha hjälmen på även när man leder mcn. Hoppas det e molnigt då! Fast idag känns det inte lika varmt, börjar faktiskt bli lite molningt, skönt.. Det e super skönt att sommaren kommit men måste det va 30 grader varmt :S



Längtar massa till semestern nu :) Ska bli så skönt o bara va ledig! O göra massa kul, sola o bada :)


RSS 2.0