Torsdag :)

 


Tack för igår <3

MCMCMCMCMCMCMCMCMCMCMCMCMCMCMCMCMCMCMCMCMCMC



Har börjat köra med körskolan nu igen, hade första lektionen igår. Vi va ute på Sviestad, tränade högfartsprovet o bromsningar i 70 o 90km/h. Högfartsprovet va riktigt kul när man väl fick till d :P Det e en serpentin bana bland annat, sick sack, sick sack.. Man ska dansa med motorcykeln som Helen (läraren) sa :) Nästa gång som e på tors blir det att köra i stan, mycket att tänka på... Ska läsa lite om rondeller o sånt innan..

På lördag ska vi fixa lite med min mc.. Behöver justera (hur fan stavar man :S) fotbromsen lite efter reparationen på verkstaden o så ska vi fylla på bromsolja. Hoppas på att jag hinner putsa lite oxå, den e massa dammig sen regnperioden som vi haft :P Pappa o Maria ska åka en sväng med några kompisar så jag hänger på då på eftermiddagen så det bli någon slags övning för mig. Ska bli kul :) O fint väder ska det med bli :)

Har bokat camping på mcdagarna i Västervik nu, fredag till lördag v 30 :D Hoppas pappa bokar snart med så jag inte får tälta sj om det blir fullt på campingen.. De har tydligen mindre platser i år. På fredag kvällen e det Sahara hotnights o på lördag kortege i Västervik :) Hoppas Jonas tar bussen o tältar eller kommer över på lördagen ♥ Älskling har tagit en ledig vecka v 30 :D



Önskar att vi inte jobbade ikväll.. Så himla varmt o skönt på balkongen!

Midsommar :)

Midsommar blev på landet i en kompis mammas stuga till slut. Det va mysigt trevligt o riktigt kul :) Vi åt sill o potatis, jordgubbstårta o grillade.. Massa mat :P O massa bra musik! Drack från 16-02 kom vi på sen dan efter, 10 tim hehe :) Hoppas vi kan va på landet o grilla nån mer gång, det måste göras om :)



Nu e det en härlig vecka med massa SOL o VÄRME :D Jag e ledig tors, fre, lör :) Ska bli skönt. Ska till farmor på landet på torsdag eftermiddag, länge sen jag va där ute.. Det e så härligt på landet ♥

Campa aldrig i Varamon!!

De diskriminerar "Ungdomar". Man måste vara 20 + för att tälta hos dem men när Johanna ringde fick vi tydligen ingen plats ändå. På deras fina hemsida står det :


"Det finns logi för alla i Varamon det enklaste boeendet till det exklusivaste att hyra ett eget hus" Observera ordet ALLA!!

Ena sek säger de att man måste komma som familj och ena sek tar de inte emot personer under 20.. Om en familj har en dotter på 18 då? Vi får väl säga att vi är tillsammans Johanna o jag då :P Då e vi ju en familj..

Tycker de verkligen att det e bättre att alla som e under 20 ska tälta ute i skogen?? När jag berättade för farmor att vi skulle tälta i Varamon tyckte hon det var mycket bättre att vi skulle vara på en camping,det känns ju självklart tryggare. Tycker jag med. 
Det är tydligen soc och polisen i Motala som har bestämt denna idiotiska regel.
Men ärligt talat, vem har väntat sig mer av socialstyrelsen?!

Vi har ju inte direkt tänkt att förstöra stället, vi tänkte grilla lite, leka lekar, bada o självklart dricka alkohol som de flesta gör på midsommar. Men bara för att vi är "ungdomar" tror de att vi ska bete oss illa???!!!  Att man måste förklara att vi inte ska vandalisera campingen, det e bara så kränkande!!

Jag ser mig inte som någon "ungdom", ser mig mer som en vanlig människa som vill fira midsommar på ett trevligt sett med jordgubbstårta o några vänner :)

Men men får väl tälta i skogen på massa kottar o pissa i skogen som riktiga jävla UNGDOMAR! Fy fan för Varamon Campingen!

Campa aldrig här:

http://www.varamon.se/Default.aspx?module=4&content=8&lang=SV&fwsite=1


Hämtat 125an hos Oswald



Igår va pappa o jag o hämta en Yamaha RD 125 som pappa köpte av Oswald. Det va minst sagt en ruggig o skraltig färd.. Ut på äventyr!
Hämtade pappas Triumph på verkstaden först, då va vädret ganska bra. Uppehåll alla fall :) Sen skjutsade pappa mig ut mot Törnevalla på min Yamaha, efter ett tag började det spöregna. Då va det himla mycket skönare o sitta bakpå än fram på min mc utan vindruta :P Kom fram till Oswald, gick in o drack kaffe o prata skit tills regnet var förbi..
Sen skulle vi ju få hem 125an oxå, hela poängen med resan liksom. Lättare sagt än gjort :P Pappa hade först problem med att kicka igång den men när Oswald försökte gick det direkt :D Haha :)
Så till sist kom vi iväg.
Det rök som f***n om den moppen :P O ena sekunden funka bara ett rör sen det andra :S Helskum.. Först varva den knappt alls sen 6000 varv stillastående.. Mysko maskin :P Hoppas den går att fixa iordning.
Vi körde i cirka 60 km/h max 70km/h hem, blev omkörda av en långtradare på 90 vägen :P Var inte hemma förens vid 22:00..

Hoppas det blir något av Mc dagarna v 30. Antingen bara titta på kortegen på lördagen eller övernatta o se Sahara Hotnights :) Beror ju en del på vädret oxå, så jag vill beställa sol på midsommar och helgen v 30! Hoppas hoppas att jag klarar kortet den 15/7!!! Då blir det att köra på eget kort till Västervik :)

http://www.mcdagarna.se/info.asp?id=20


Verkstaden



Vi har varit o lämnat pappas Mc på verkstaden ikväll, den behövde ett nytt bakdäck. Behövs ännu mer nu ! Galning :P

Skulle ha skjutsat pappa en bit på hemvägen men han vågade inte, fegis :P Kändes ovant att sitta bak, det va länge sen.. Dynan va mycket hårdare bak o fotpinnarna vibrerade, "verkade" som maskinen inte hade nån kraft heller. Blir inga långturer med älsklingen på Yamahan. Provsatt en virago(Custom), det e verkligen "fel" sittställning :P Känns som en fåtölj, kan inte va bekväm den heller att åka långt på.. Får nog ta o vänja mig vid lite sportigare hojar med vindruta om vi ska ut o resa.. Min röda flamma(motorcykeln) får sova i pappas garage inatt :/ Ses på onsdag igen! Då e det övningskörning :)

Önskar en mysig kväll ♥

Kroatien <3



Längtar mer o mer utomlands, till värmen.. Det va jättekallt ikväll när jag cykla hem :S
Hoppas vi får en skön sommar :) Ska bli kul o åka iväg i september med Johannis ♥ Men kommer sakna min Älskling massa ♥

Nu e jag ledig i tre dagar :)


Jobbet !



Igår hade vi en skit kväll på Ramstorp. Det fattades en personal + att en annan fick hjärtklappning av stress o va tvungen att åka in till akuten innan han jobbat klart. Larmpersonalen fick jobba över en timme och två personer bröt ihop o började gråta pga att det va så stressigt..

Trevligt jobb man har :P

Som tur va så var gruppcheferna kvar till sent o fick se hur det kan va på kvällen. Idag kommer en ny "tur" på kvällen, alltså ett helt nytt schema med en personal extra. Snabba förändringar med den nya gruppchefen, det e bra!
Jag fick även mitt anställningsavtal igår och id skylt, arbetskläder e på väg med. Så det verkar bli bättre :)



Regnigt idag :( Jonas o jag va o träna idag istället för igår.. Tur att jag inte tränade innan jobbet igår, hade fan inte orkat då.. Vi har varit o mött Jonas pappa nere vid resecenrum o hämat mina skrotdelar på tobaken. Nu e man inne i värmen, har precis fikat o maten e på G. Skulle ha kört mc ikväll men det ser för vått ut.. Så ist blir det hemmakväll med slutdebatt inför sön. 



   Läntar till sol o värme, billig shopping o god mat med världens bästa Johanna ♥

Sommar sommar...

Sommar :)



I fredags va det hemnfest i Lkpg. Var där nere en sväng med Johanna, Jonas, Agnetha,Linda o Osman. Sen kom Agnethas kille med, vi gick vidare o käka kebab o pizza på ågatan.
Den nya baren vid BK ser så mysig ut, lite besviken dock att den inte hette silver :P Sliver eller nåt.. Inte lika coolt :P 
Johanna gick tyvärr hem lite tidigt.. Fast det va burrigt där nere vid öltältet.. Innan satt vi o prata massa om midsommar o andra fester.. Hoppas allt ordnar sig inför midsommar, så vi hittar nåt bra att göra :) Tyvärr följer inte Jonas med på Johannas inflyttningsfest heller :/ Han jobbar massa på Ramstorp i sommar..
Ska bli kul med 80-tals tema ;) Träffade på Johanna häromkvällen vid US :) Det va oväntat :P Hon va på väg till Bina o jag hem från jobbet.. Nu har jag börjat längta ännu mer utomlands! Speciellt när det e regnväder här.. Kroatsien kan nog va ett alternativ till Turkiet. Har hört att det ska va fint o billigare än Turkiet. Kom gärna med förslag på bra resmål!! :)

Nån mer än jag som såg att det haglade nyss?? Inte riktigt väntat så här i juni :S

I lördag va vi i ekholmen o fira pappa, det va trevligt o gott med tårta :) Kul o träffa syskonen ♥ De har blivit så stora, Becca ska åka iväg en hel v i sommar med scouterna o Felicia börjar förskolan i höst :)



Pappa o jag körde Mc innan, i stan. Ja tycker det går rätt bra :) Den 15/7 har jag uppkörning.. E inte lika nervös som inför teoriprovet (inte än alla fall) men det känns att det börjar närma sig... Nu har jag beställt delar till bakbromsen från skroten o fått en tid på verkstad för att fixa till o se över mcn innan uppkörning. Känns bra att den tiden e bokad så jag vet att mcn kommer bli klar i tid. Snart börjar även körningen med körskolan igen, har typ 7 lektioner inom en mån. Känns bra att ha dem så intensivt innan provet.



Det känns nästan inte sant att jag kommer ha semester i sommar! Så skönt :) Men vad ska man göra när man e ledig :S Slappa o bara va ledig kanske men jag vill oxå hinna med o göra massa :P Hoppas på fint väder :)



Snart ska älskling ♥ jag åka o träna :) Sen jobbar jag min sista kväll innan jag e ledig i två dagar. Då blir det Mc körning, Jonas pappa hälsar på o så ska vi städa klart här.


RSS 2.0