Vinter *

Det har varit en riktigt fin vinter hittills med mycket snö o kyla :) men nu när temperaturen ligger runt 0 e det så himla blött, grått o trist..
Längtar massa till vår/sommar idag! Först o främst ska det bli barmark så jag kan lämna in min mc så den blir säljklar :) Tänk bara att se solen o att det bli ljust varje dag! Man blir så mycket galdare då.

     

För övrigt har jag haft en toppen vecka :) Tagit en fika på stan med tjejerna ♥ Har träffat syrran♥ Varit på sminkparty med henne :) Jag o Johanna har varit o hälsat på Elin o hennes lille Lucas i Mjölby O igår hade Jonas besök av Erik o farmor va här oxå :) 

  
Suddigt.. Svårt att sitta still :P  

Veckan som kommer blir en riktig jobbvecka, e bara ledig torsdag.. Sen jobbar jag helgen, e ledig måndag o sen jobba igen :P
Det e ju skönt att ha jobb :)
Det har varit en osäker höst då man inte visste från månad till månad vad man skulle ha för typ av anställning. Nu vet jag att jag har jobb till sommarn o så länge har jag aldrig vetat att jag blir kvar tidigare :P Känns skönt! På sommarn behövs ju verkligen personalen så det e nog lugnt då med :)

Idag njuter jag bara av att vara ledig :)

     


RSS 2.0