Vårdagar

Nu har syrran o Alicia varit här. Det var kul o mysigt att umgås i ett par dagar :) Vi tog lite promenader, en dag gick vi till Linghem, det tog en o en halv timme :P Det funkar om man känner för en långpromenad :) På fredag kvällen åt vi taco o alldeles för mycket godis :P Vi ses på lördag igen när Maria fyller 30!

  
  
   

Tone har fått sin andra förkyldning nu, den verkar värre än den första.. Hon e väldigt täppt o har svårt att sova på natten. Stackars gumman ♥ Så det blev inget babycafé idag, det hade vi inte orkat någon av oss. Var iaf i Linghem på apoteket o ica, tittade på loppisen vid station oxå o köpte en ljusstake för en tia o en blomma till vagnen som Tone gillar jätte mycket :) Nu har vi nya näsdroppar till tjejen med så vi får hoppas hon sover bättre inatt.. Annars äter hon fortfarande smakportioner med god aptit o noll bordsskick ♥

 

Snövit har varit ute flera gånger nu utan koppel hon rusar ut så fort man öppnar dörren.. Hoppas våren e på väg nu, längtar massa tills man kan sitta ute, plantera lite blommor o grilla !

 

Jag vill ha bil.nu! Det e så mycket enklare o handla o sånt o framför allt att kunna åka när man vill o slippa vänta på bussen. Men vi får vänta lite tills vi får ihop mer pengar o hittar en vettig bil som passar oss..
Har iaf sålt en tv nu av allt vi tänkt sälja. Om nån e intresserad av av dessa grejer e det bara att ni hör av er ;)

       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0